Bekijk onze custom oplossingen

Ben je op zoek naar écht iets bijzonders? Iets dat jouw verhaal vertelt, een uniek concept tot leven wekt of wil je graag groots uitpakken? Onze Custom Mallen worden speciaal gecreëerd met oog voor jouw verhaal, wensen en gebruiksgemak. MoldBrothers kan door middel van een innovatieve samenwerking significant waarde toevoegen aan jouw taarten, gebak of bonbons!

Topper

Toppers

Onze Toppers van siliconen tillen al jouw gebak en taart in no time naar een hoger niveau. Ze zijn eenvoudig in gebruik en het eindresultaat is altijd visueel aantrekkelijk. Vul de toppers met cremeux, namalaka of geef het uiterlijk van klassieke gebakjes een verrassende twist!

Shaper

Shapers

Shapers zijn bij uitstek de meest veelzijdige manier om jouw gebak een nieuw uiterlijk te geven. Een dunne reep gepersonaliseerde siliconen als inlay voor taarringen in iedere maat!

Singular

Singulars

Singulars zijn dé ideale tool om al jouw mousse-gebak te voorzien van een vernieuwend jasje. Singulars zijn ontworpen om het perfect één-persoons-gebakje te ontwikkelen. Maar let op! Je herkent je klassiekers niet meer terug. Tijd voor een frisse wind door de vitrine!

Deco Mold

Deco Molds

In een handomdraai prachtige chocolade decoratie? Daar zijn onze Deco Molds speciaal voor ontwikkeld. Chocolade decoraties in een handomdraai. Zowel beschikbaar voor één persoons gebak als entremets. Volledig personaliseerbaar in grote en dikte!

Stencil

Stencils

Op zoek naar veelzijdigheid en multi-inzetbare tools? Daar zijn onze Stencils speciaal voor ontwikkeld. Op chocolade, meringue of andere lekkernijen, verzin het maar! Op welk gebak je deze sjablonen ook gebruikt, ze vormen altijd ‘the icing on the cake’!

Stamp

Stamps

Deze speciaal voor de patissier ontwikkelde stamp maken het creëren van een gebakken chocolade signatuur zeer eenvoudig! Makkelijk in gebruik en personaliseerbaar in zowel diameter als opdruk!

Gemak, Maar het oog wil ook wat

MoldBrothers Pastry ontwikkelt Custom Producten om iedere patisserie naar een nieuw level te tillen. Met Custom producten durven we buiten de lijntjes te kleuren en geven we iedere patisserie de kans met ons mee te lopen. Gebruiksvriendelijkheid en presentatie, dat zijn de belangrijkste elementen voor onze Custom Producten. Samen creëren we de juiste vormen om jouw recepturen te laten excelleren op álle fronten!

Van menukaart tot de vitrine

Vanuit het ontstaan van MoldBrothers innoveren we dagelijks in samenwerking met de horeca. Terwijl juist de patisserie baat kan hebben bij een exclusief product. Een gebakje verkoopt immers zichzelf vanuit de vitrine, in plaats van geschreven tekst op een menukaart. Onze drive naar innovatie, gecombineerd met jouw visie, biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van presentatie, smaak en de combinatie hiervan!

Dankzij technieken als 3D-printing, sculpting, frezen en laser snijden durven wij het standpunt in te nemen dat wij ieder idee kunnen realiseren. Hoe hoog gegrepen dit idee ook mag zijn. MoldBrothers Pastry kan het maken. We komen bij je langs, gaan in gesprek en denken met je mee. Alles is mogelijk. Samen gaan we uitzoeken wat het beste past bij jullie patisserie en hoe we dat uit kunnen werken zodat iedere klant dat ongeëvenaarde wow gevoel gaat ervaren.

Hoe wij jouw idee realiseren

STAP 1

Productaanvraag

Vraag online een product aan wat aansluit bij jouw wensen. Specifieke vragen? Neem dan contact op.

STAP 2

Offerte ontvangen

Op basis van jouw aanvraag en eventuele toelichting stellen wij een offerte voor je op.

STAP 3

Product produceren

Na overleg gaan we aan de slag met het bedenken en uitwerken van de ideeën.

STAP 4

Nabewerking en controle

Om de hoogste kwaliteit te garanderen controleren we elk detail van het product.

STAP 5

Verzending (wereldwijd)

Wanneer de mallen of sjablonen af zijn, pakken we ze netjes in en sturen we het naar je op.

Custom product aanvragen

  Persoonlijke gegevens

  Hoe ga je het product gebruiken?

  Waar ben je naar op zoek?

  Logo/bijlage (optioneel)

  Hulp nodig?

  Stijn beantwoordt graag je vragen.

  Stijn Sommerdijk